elektrobeat och diskoregn

Nu har hösten även kommit till Berlin och löven på frankfurter allee börjar skifta i gult och rött. Det är fint, hösten är alltid lika fin. Fast ännu finare här.
I helgen var vi på hemmafest i en mysig lägenhet i kreuzberg och senare begav vi oss till en klubb och dansade där en av våra nyfunna skulle spela lite skivor. Men vi har inte riktigt hunnit komma in i den tyska rythmen, vid åtta på morgonen skulle vi hoppa på tunnelbanan mot efterfest men vi kände att frukost på vårt café lät mer lockande så vi traskade hem i morgonregnet.
Igår lagade vi köttbullar till våra italienare och lyssnade på the smiths, kollade på deras kortfilmer och drack öl i vårt kök.

streetart+öl+italienare+tvspel

Berlin, a love story.
Det här inlägget tillägnar jag mina kära f-town bitches, allt är soligt och perfekt.
Jag kan inte riktigt förstå att vi nyss kom hit för det känns som om vi har bott här i en halv evighet. Idag har vi kollat på streetart och solat hela dagen och nu är vi tillbaka i lägenheten. Vi har precis lagat mat (ja, JAG har hjälpt till) och nu ska vi snart till ett elektroställe här i vårt neighborhood, som för övrigt är awsome.
▲F-HAIN▲(<--coola hipstertrekanter)

byebye tibridge, HELLO BERLIN


bowling last week

Nu har jag bott i Berlin i cirka nio timmar, ich bin eine berliner.
Jag kommer sakna mitt crew hemma, så thank god for skype.
Nu ska jag och jennifer gå till guggenheim museet och sen dricka måndagsöl.
I♥Berlin

RSS 2.0