get some

En vecka kom min lilla kusin Elin och hälsade på och samtidigt flyttade Ronja till Berlin så vi gav oss ut på turist och shoppingutflykt. Här har vi second hand sko butiken Calypso och varje gång jag går in där tänker jag på Mini för om alla får välja sin himmel så skulle nog Mini hamna i den här butiken. Det är fullt av skor, från golv till tak och från vägg till vägg.
Vi åt även hamburgare på White Trash Fast Food, hyrde ett kareokebås och drack cosmopolitan, spelade Super Mario på süss war gestern, dansade på cassiopeia med jamaicaner och var på live konsert @ rosi's.
Icke att glömma, vi åt underbara frukostar varje morgon.
Det var en bra vecka. Nu ska jag se på En kärlekshistoria

det är så jag säger det

En dag var herr Tysk i Tyskland och hälsade på. Vi rökre vattenpipa, drack drinkar, kollade fotboll och dansade i några timmar.
En sak jag älskar med Berlin är att man kan få vad som helst till frukost.
En kväll åkte vi till ett vardagsrum i kreuzberg för att se på film, dricka vin, äta soppa och lyssna på när Martin spela.
I onsdags var det varmt och solig här så vi satte oss i parken och läste. Imorgon åker jag hem till Sverige en liten snabbis. Då ska jag pussa på mina små gullitussar.

fleamarket and cupcakes


Söndagar är den bästa dagen på hela veckan. Den börjar med brunch runt ett, sen beger man sig till den stora marknaden och går runt bland alla loppisstånd och njuter. I början finns alla bra saker men i slutet finns de bra priserna. Sen sätter man sig bakom marknaden vid kareokescenen i eftermiddagssolen och tittar på alla framträdanden och sjunger med när man kan.

Vi hörde rycktas om att Berlins godaste cupcakes fanns i vårt kvarter så vi var ju tvugna att se om rycktena var sanna, och sanningen var att det var ännu godare än rycktena beskrev!!! (elin du kommer dö lycklig efter du ätit dom). Så vi köpte varsin sör liten påse och gich ner och solade vid kanalen.

allsång och rosor

Bakom mig är vårt brunchställe, och brunch är i princip det enda vi äterJennifer och Ramon på en bar i Prenzlauer Berg.

Här är lite vad vi har gjort det senaste. Som att äta på Berlins godaste falafel ställe, blivit stammisar på ett brunchställe tvärs över gatan, hängt på olika barer, åkt s-bahn, secondhand shoppat, druckigt billig öl och andra små saker.

RSS 2.0